Eladás Építési telek, Krakow, Małopolskie, Lengyelország, Ul. Schomborna

Eladás - Cod. 27987

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 1374.97 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Telek eladó építési engedéllyel egy csendes hely körül a nagy, zöld, nem beépített terület található a közigazgatási kerület Krakkó. A közelben üzletek és a helyi közlekedés. 15perc meghajtó Krakkó központjától.

ELHELYEZKEDÉS

Krakkó fekszik, a déli része Lengyelország a Visztula folyó völgyében lábánál a Kárpátok fennsík, 219 méteres tengerszint feletti magasságban. Varsó, a tőke, fekszik 300 km-re északra a szép Tátrában helyezkedik mindössze 100 km-re délre.

Miért vesz propery Krakkóban?

Krakow rendelkezik egy elkülönült középkori építészeti elrendezés - a város `tetők látni fogja kivételes kockás az utcákon, melyek körül darabjai a túlélő város falait. Ez a nézet idézi izgalmas kép egy középkori erődített város körül városfalakon. A város rendkívül "zöld" a fő attrakció, "Ovális Városligetben" kiterjesztése a királyi vár a Királyi Vár.

Részesülő földrajzi elhelyezkedését, Krakkó kíván válni a találkozóhelye sok kultúrában - a közép-európai város a kultúra, a művészet és a tudomány. Számos egyetem található Krakkóban és magas rangú tagjai a lengyel kultúra laknak Krakkóban. Krakow nevezték a város európai Kultúra 2000.

GAZDASÁG

Krakkó a 4. legnagyobb gazdasága Lengyelországban uralják kohászati, a dohány és a gyógyszeripar. A részesedése a magánszektor Krakkóban iparág jelentősen nőtt az elmúlt években, és mára a legnagyobb munkaadó.

Jelenleg hét jegybank irodában található Krakkóban, és 40 másik bank saját kirendeltséget a városban. A város is otthont ad a kamara a tudás, a Kamara Ipari és Kereskedelmi, az Országos Gazdasági Kamara, a krakkói Kamara turizmus, a krakkói Kongregáció kereskedők, az ipari társadalom Krakkó, a lengyel Szövetsége keresztény üzletemberek, a Szövetség Saját Közlekedési The Association of Private ingatlan tulajdonosok, és más intézmények előmozdításáért felelős vállalkozás.

HOGYAN JUTHATUNK EL ODA

Több mint 20 brit repülőtereken repülni Krakkóban. Próbálja ki a következő forrásokat repülési információk:

Krakow repülőtéri információ (link)
Olcsó repülőjegyek London Luton és Gatwick Katowice honnan Wizzair.com (link)
Közvetlen járat London Gatwick Krakkóban Lot.com (link)
Közvetlen járat London Gatwick Krakkóban BA (link)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB