Eladás Üzlet, Kielce, Świętokrzyskie, Lengyelország, Opielinskiej 21

Eladás - Cod. 31451

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 1 m²
  • Szobák száma: 60
  • Emelet: 4

Eladó :
A 4 szintes épület korrigált iroda, szolgáltató és kereskedelmi, valamint a termelés szempontjából teljes 1400 négyzetméter (belső felület) található 3820 négyzetméter (a nagyobb része lehet építeni felett) a parcellát a város központjában Kielce (lakosság 200,000- található félúton Varsó és Cracov, vajdaság fővárosa).
 Az épület ideális irodai, szolgáltatás, egészségügyi vagy oktatási célra. A föld található közvetlen közelében főpályaudvar, a terület nagy fejlesztési kilátásai. A közvetlen környéken nagy lakónegyedében.
Jelenleg több mint 100 dolgozó üzenete lehet létrehozni az épületben, és a második rész a föld révén további, lehetséges kiterjesztését az épületben.
 Az épület 2000-2005 között (frissített és kibővített 2010-ben), és elősegíti az összes média és a modern informatikai rendszer (optikai szál, saját szerver, TV monitoring rendszer). További előny, nagy számú parkolóhely, ami egyedülálló a város központjában.
Figyelembe véve a kórházak és más egészségügyi intézmények közvetlen szomszédságában, az egyik lehetséges használatát az épület lehet orvosi, rehabilitációs, gondoskodó, vagy vásárlási szolgáltatások.
Gondozása közvetlen szomszédságában városközpont i és környékén nagy lakónegyed) az épület egy nagyszerű hely a szolgáltatások, mint az orvosi, oktatási, kulturális stb
 Pince: WC, tároló szoba, Bolier növény, ruhatár, szállítás és kiszolgáló helyiségek. Minden megkönnyítette a teljes idejű ablakok és lehet használni, mint a munkaterületet.
 Földszint: előszoba és a vétel, 5 nagy irodák, 3 WC, szociális és egészségügyi helységek, gyártási szobák és tároló helyiségek
 1. emelet: 9 nagy irodában, 2 WC, külső Iroda (Titkárság), mosókonyha, szociális helyiségek, a termelés terem
 Tetőtér / tetőtér: 4 iroda, 2 WC, közmű- és szociális helyiségek, 2 termelés szoba,
Két hálószoba
Minden rendelkezésre álló média: víz, szennyvíz és az eső rendszerek, villany, gáz, teletechnical rendszer, optikai szál, TV monitoring rendszer.
Aditionally: mesterséges szellőztető berendezést, áruszállító lift, rakodó- / rámpa
30 parkolóhely - a létrehozásának lehetőségét tovább.
Ár: 900.000 Ft (az esetleges tárgyalás)
Ár: 3.900.000 PLN (est. 925.000 EUR)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB