Eladás Ház, Czestochowa, Silesia, Lengyelország, Kusięta

Eladás - Cod. 31816

  • Tipus: Ház
  • Terület: 246 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 1

Van egy kivételes ajánlat az Ön számára - egy csodálatos családi ház eladó az őrzött ingatlanok mintegy 12 km-re (7 mérföld) távolságra a központtól Czestochowa, közel Olsztyn - egy szép kis város egy régi középkori vár fölé magasodó helyen.

A kúria található a gyönyörű területén „Orle Gniazda” táj park, közepén Bonny erdők és mészkő sziklák. A hangulatos és kényelmes ingatlan ad egy csomó nyugalmat és derűt a lakosok és a jó alkalmat kínál az ingázás és utazik az időben. Egyedi bája arra késztette számos külföldi letelepedni itt Lengyelországban.

 A ház 2001-ben épült a legjobb minőségű anyagokat használjuk mind felépítésében és befejező - így az életszínvonal magas leveled, és lehet használni, valamint olyan helyen élni egy nagy család, és egy reprezentatív ingatlan üzleti felhasználásra . A berendezés tartalmaz egy klasszikus eleganciát rusztikus díszítéssel, ami egy otthonos kifinomúltság és egy érzés a nyugalom - főleg együtt az egész greenness hely körül.

Az egész terület a hely több mint 1700 négyzetméter (a járdák, kert).
A felület a ház kb. 200 négyzetméter. A földszinten van egy terasz, egy tágas hall szeparált tároló, egy fürdőszoba WC-vel és zuhanykabinnal hidromasszázs, előszoba beépített gardrób, külön kamra többcélú felhasználásra, világos étkező kapcsolódik a konyha és egy kis kamra, széles és tágas nappali kandallóval, csempézett (lehet használni fűtésre is), és hozzáférést biztosít a terasz, a kertben.
 Az első emeleten található egy előszoba, egy hatalmas fürdőszoba WC-vel és egy mosókonyha és 3 hálószoba - kettő van erkély és az egyik egy szekrény. Van is egy tároló helyiség a tetőtérben egy leeresztett létrán, és egy kis szoba nyílik a garázs, nagy a számítógépes laborban, vagy kis irodai például. A házban nincs pince. Kerámia tetőcserép, fa ajtók és ablakkeretek (tölgyfa). Központi fűtés gáz szerelési és padlófűtés mindkét fürdőszoba, konyha és étkező.
 Egy nagy garázs található a földszinten egy külön bejárattal rendelkeznek. A ház előtt `s egy hely legalább 3 autó park.

A kert van osztva olyan rész, amelynek célja az volt, egy profi kertész (ez tartalmazza a sok csodálatos növények és fák, és saját öntözőrendszer), és egy része, amely változatlan marad terület természetes erdő, hogy a nő körül. A fából készült, fedett pavilon tárolására dolgokat. Minden járdák tartós, gránit kocka. A kő kerítés, fa elemekkel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB