Eladás Ház, Konstancin Jeziorna, Warszawa, Lengyelország, ul. Broniewskiego 25

Eladás - Cod. 31989

  • Tipus: Ház
  • Terület: 720 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 4

17 km-re Varsó központjától, Egészséges, szilárd ház lélekkel, befejezni, új tetővel és új, fából készült, szép, nagy szárnyablakokkal. A ház központi helyen, egy nagy kertben található, régi fákkal (limes, juharfa, fenyőfa, bükkfák, sírásos fűzfa, fiatal gesztenye, dió, szilva) és rengeteg madár, lepke és piros mókus. Csendes, nyugodt utcában, remek sétálóutca (2 perces sétára a festői Jeziorka folyótól és egy sétálóutca a partjai mentén). Barátságos, csendes környéken. 5 perc séta a buszmegállóhoz (vonalak - Varsóig), valamint kis üzletek és szépségszalon. 5 perc autóval egy nagy szupermarket, vagy ellenkező irányba, a gyógyfürdő része Konstancin-Jeziorna. Nagyon közel áll az orvosi rendelőhöz (állami és magán), az iskolákhoz és óvodákhoz, az úszómedencékhez (ezek egyike ugyanazon az utcán 5 percnyi sétára) és egyéb szabadidős létesítmények (parkok, erdők, természetvédelmi területek stb.). Tökéletes hely élni és otthonról, ahonnan a vendégek nem akarnak elhagyni ... Az épületet családi lakóhelyként vagy apartmanként lehet befejezni. Szintén alkalmas diszkrét üzleti tevékenységre, például ápolási otthonra, kis szállodare, szépségklinikára, gyógyfürdőbe vagy hasonló helyszínre, vagy egy rangos otthoni iroda számára. Egy másik előnye az adminisztratív helyzete - bár a cím Konstancin-Jeziorna (az egyik legkeresettebb cím Varsó környékén), maga a telek Chylice faluban található, kevésbé szigorú ingatlanszabályozással.
A háznak 200 m2-es lábnyoma van, kész pince (magasság 2,5 m), befejezett földszint (magasság 3 m), az első és a második emelet befejezetlen.

Bővebb információért, ház tervekért vagy a megtekintésért kérjük, bármikor felveheti velem a kapcsolatot. Ez közvetlen értékesítés a tulajdonostól / ügynökségi díjak nélkül.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB