Eladás Építési telek, Zgorzelec, Dolnoslaskie, Lengyelország, Lagow

Eladás - Cod. 13126

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 40000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

A német és / vagy Lengyelország társult érdekelt lenne a kereskedelmi terület traktus, hogy a jelenleg rendelkezésre álló.
ELHELYEZKEDÉS:
A földdarabon található négy hektár Zgorzeleci, közel Lagow, és négy km-re a német határtól város Gorlitz.
Többé nem tartózkodik a német vagy a lengyel hatóságok, határátkelőhelyek egyszerűek megszakítások nélkül és kiváló közúti összeköttetést Németországba.
Kiváló befektetési lehetőség:
A földdarabon található, kevesebb mint egy kilométerre a meglévő, jól ismert és virágzó piacon. Nagyra kereskedelmi vállalkozások, mint a Real, német szupermarket, Carfor francia szupermarket, a Plaza Izraelből Costorama angol, Leroy Merlin francia, az Éden Központ lengyel, valamint a Kouflan német szupermarket boldogulni ebben kereskedelemben kialakult üzleti területen. Neves cégek és virágzó piacon, hogy ez a föld traktus kulcsfontosságú ingatlanbefektetési.
A közel egy kulturálisan sokszínű közösség, ez a darab ingatlan be van állítva a fejlődés. A helyszín ez a tulajdonság teszi elsődleges üzleti vagy kereskedelmi növekedés kialakult kereskedelmi forgalmat. Kereskedelmi fejlesztés folyamatban van belül közel ez a blokk a föld, így tökéletes azonnali szerkezetátalakítási igényeinek kielégítésére a vevő.
Ára eladni:
Vásárlás jobb darab ingatlan egyik legfontosabb döntések, hogy lehet, hogy, és ez a darab ingatlan lesz egy kiváló befektetési választás. A blokk a föld kész eladni, valamint kedvező árfekvésű és fejleszteni; kétségtelenül hasznot a befektető.
Tökéletes egy bevásárlóközpont vagy irodaház, és változatos elég egy kiskereskedelmi üzlet, ez a tulajdonság készen áll a vevő, hogy átvehető és kezdődik a projekt megvalósításához. Ez a föld úgy tűnik, hogy nagyon jól együtt az aktív érdekeit Lengyelországban és kiegészítése az eszközök Németországban.
KAPCSOLATBA LÉPNI:
Kérjük, bátran forduljon hozzám bármilyen kérdése, hogy lehet, tekintettel a föld traktusban. Azt lehet az Ön számára részletes tájékoztatást az ingatlan, és a közösség, amelyben a föld található.

Én képviselem a tulajdonosok, akik a feleségem és a húga, aki Lengyelországban él.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB