Eladás Villa, Krakow, Małopolskie, Lengyelország, Trzebinia

Eladás - Cod. 29919

  • Tipus: Villa
  • Terület: 244 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 2

Lake Villa

Csodálatos villában egy csendes vidéki helyszín között Krakkó és Katowice között. Ez a modern berendezett álom otthon területe 244 m² és ott található egy telken 820 m².

Beépített Földszintje után az ajtót, egy nagy előszoba, tágas nappali egy hangulatos kandalló, tölgyfa parketta, ablak, amely eléri a földre, hogy egy tágas hatást is terasz ajtó a kertbe, WC, konyha, nagy fényes fehér minőségi készülékek (pl indukciós főzés), egy iroda (ami szintén lehet használni, mint egy külön hálószoba) és egy különálló, tágas nedves helyiség gázkazán, a tér mosógép és szárító és sok szekrények. Az egész villa van egy központi fűtési rendszer.

A tágas garázs megkönnyítése hely két autó számára hozzáférhető, mind a távvezérelt garázskapu, valamint a nedves környezetben.

Az első emeleten van megközelíthető nyitott tölgyfa lépcső. A leszállás és a nyitott TV szoba ugyanolyan tölgyfa parketta, mint a földszinten. A három hálószoba van szerelve egy jó minőségű szőnyeg. Minden szobában van tágas ablakokkal elérve, amíg az alsó és a francia ajtó a erkélyek. Két jól felszerelt fürdőszoba teszi teljessé a képet a tökéletesség. A hálószobába egy fürdőszoba káddal és WC-vel. A fehér magasfényű szekrények menj fel a mennyezetre. A sétáló gardrób szép és kínál rengeteg helyet.

A villa egy dombon, és felszerelt riasztórendszer és kaputelefon. Az ajtók és ablakok védik betörés ellen. A kert lefektetett két szinten. Az alsó rész egy fa platform mintegy 8 6 méter, ideális, amiért egy jó reggeli, finom ebéd vagy hangulatos étteremben. A villa külső vízellátás.

Az út a villa, körülbelül 150 méter hosszú, és teljesen burkolt. Az elektronikus kerítés vegyület funkciók távirányító. Ugyanazon az úton még mindig négy villa.

Közvetlenül a nem forgalmas főutcáján van a buszmegálló, körülbelül 150 méterre a villa. Számos üzlet beleértve delikátesz, Kaufland, Lidl, bevásárló központ, edzőterem és fedett medence található, mintegy három kilométerre. A kórház egy kilométerre.

A villa buja növényzet. Szarvas és fácán szabadon mozoghat. A naplementét az erkélyek vagy a kert lélegzetelállító látványos. A panoráma egy nagy tó, ahol számos vízi sportolási lehet tenni. Ez a környezet pihenésre csábít, gyaloglás, lovaglás és a kerékpározás. Vannak még bicikliút. Krakkó bővelkedik kulturális és építészeti élvezni. Katowice több nagy bevásárló központ, egy fejlődő ágazat, és a jó éttermek. Nem lenne nehéz megtalálni az Egyesült Királyságban vagy Európa más részein egy japán étterem, amely megfelel az előírásoknak

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB