Eladás Villa, Poznań, Wielkopolskie, Lengyelország, Wczasowa Street, Puszczykowo

Eladás - Cod. 27356

  • Tipus: Villa
  • Terület: 980 m²
  • Szobák száma: 28
  • Emelet: 3

Big Történelmi Villa környéken Poznan, 260 km Berlinbe

Az impozáns ingatlan alapította 1907-ben, szívében a Nagy-Lengyelország Nemzeti Park, mindössze 15 km-re a Poznan városközpontjától és könnyedén csatlakoztatható Németország (A2-es autópálya, 260 km-re Berlin). Körülvett, és a gyönyörű természet, bejegyzett történelmi landmarked épület (lehetőleg adók), felújítás alatt - lehet az egyéni szükségletekhez és a különböző beruházások.

Az ingatlan 980m2, 3 emelet + pince, 28 szoba fürdőszobával és néhány kiszolgáló helyiségek. A XX században ismert volt, mint a Villa Lech Luxus Vendégház, híres jótékony mikroklímája értékek közül a német vásárlók. Tökéletes slot egy szálloda, kórház, szanatórium, wellness-központ, idősek otthonában, stb (nagy természeti környezetben, a Nemzeti Park).

Hatalmas föld, 1,6ha, bekerített, 3 automata kapuk, kihasználva sok szempontból (rekreációs központ, röplabda vagy teniszpálya et).

2 további épületek: 100m2 és 200m2, hogy lehet használni, mint egy menza, konferenciaterem, kiszolgáló helyiségek stb Az egész ingatlan területén hozzáférést biztosít a csatornahálózatba, és fúrt kút.

Festői és kényelmes helyen, a az erdő közepén, mindössze 600m-re a Warta folyó, számos utak és kerékpárutak körül. Csodálatos helyen, hogy felfedezzék!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB