Eladás Építési telek, Wrocław, Dolnoslaskie, Lengyelország, Powstańców Śląskich 12/26

Eladás - Cod. 41853

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 376120 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Kidolgozandó városi projekt. 10 €/m2 nettó.

Mi vagyunk a tulajdonosok és közvetlenül értékesítünk egy építési telket. 120.000 m2 hasznos építési területű projektben egy vagy több befektetőt keresünk.

Wrocław (Lengyelország) mellett található, ahonnan közvetlenül elérhető az S5-ös autópálya (a közelmúltban épült), ami körülbelül 20/25 percre csökkenti az utazási időt. ), város, amelyet 2018-ban a legjobb európai turisztikai célpontnak választottak.

Az ingatlanhoz 376.000 m2 tartozik (266.000 m2 városi terület + 110.000 m2 két tó).

Eszközök bekötési lehetősége: víz, villany, gáz (gáz esetén megvárjuk a csatlakozási feltételeket és költségeket).

Építési terület, díjmentesen és harmadik fél igénye nélkül, fejleszthető. Már csak a projekt és az engedélyek beszerzése van hátra.

Az építészek és a földmérők készen állnak az előtervezési munkálatok és a felosztások elvégzésére. Rendelkezünk teljes dokumentációval, a projekt gazdasági tanulmányozásával, területrendezési tervvel, az egyes szakaszok tervezésével, költségbecslésekkel, valamint becsült építési költségekkel és becsült haszonnal. A kiváló közlekedés, valamint gyorsforgalmi, majd országos autópályán való könnyű megközelíthetőség rendkívül vonzóvá teszi az egész területet. 1500 méteres homlokzattal az útig.

Közvetlen környezetében gyönyörű erdők találhatók, több mint 500 hektáros területen, rendkívül gazdag állat- és növényvilággal. A Barycz-völgy mellett 87.000 hektáros területen.

30 km-es körzetben a teljes lakosok száma megközelítőleg 1 200 000 fő, ami nagy értékesítési potenciált jelent.

Wroclaw Európa hatodik leggyorsabban fejlődő regionális gazdasága lett. Egy város, amely kifogy a munkanélküliségből.
A 150 000 hallgatón (beleértve az ösztöndíjasokat és az Erasmust) és a közel 200 000 ukrán munkavállalón kívül az egész régióban több mint 150 000 alkalmazott dolgozik csak a szolgáltatási szektorban (outsourcing, business service outsourcing, BPO), és a becslések szerint több mint 200 000 a következő években. Mindegyikük potenciális lakásvásárló.

Az egész Európai Unió strukturális alapjainak legnagyobb kedvezményezettjeként működő Lengyelország gazdasági növekedésének három fontos pillére az oktatás, az infrastrukturális beruházások és a piacok megnyitása. Mindez az üzleti fejlődés és a szolgáltatási szektor növekedésének pozitív környezete motiválta a lakásépítéssel kapcsolatos spekulációt, a bérleti és vételi árak emelkedésével. Most leginkább ezeknek a potenciális vásárlóknak és azoknak, akik már Wroclawban élnek (amelyek szintén élnek), a város szélén lévő piacokon kell lakást keresniük. Az ingatlanbővítés (ezekből az okokból) már 40/50 kilométeres sugarú körben mozog Wroclaw körül. Ezt a ciklust már 20-30 éve tapasztalták Európában, és ezért vagyunk tisztában vele.

Lengyelországban az egyik legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta Európában, és ez az az ország az Európai Unióban, amely gazdaságilag a legtöbbet fejlődött az elmúlt 5 évben.


Professzionális szakértőkkel egy komplett munkacsoport vagyunk, amely a teljes projekt marketingjét és értékesítését fejleszti, irányítja, tárgyalja és fejleszti.


Amennyiben a fenti beruházás felkeltette érdeklődését, szívesen adok részletes tájékoztatást.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB