Eladás Egyéb (földterület), Kolberg, Zachodniopomorskie, Lengyelország, Wojska Polskiego

Eladás - Cod. 26098

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 1102 m²
  • Szobák száma: 38
  • Emelet: 6

EMTM Spółka z o. o. tulajdonosa nagyon kedvezo földet Mrzeżyno található, a bal parton a Rega folyó közelében, a száj, ahol találkozik a Balti-tengeren. Csak 300 m szakaszon az erdő osztja azt a tengerparti strandtól.
A helyi területfejlesztési tervének Mrzeżyno ezt a tételt jelzéssel ellátott 3UT és szánt ARE turisztikai szolgáltatások - a szálloda vagy panzió - amely lehetővé teszi
- Tulajdonos lakása a felhasználható akár 80 négyzetméter;
- Kereskedelmi, vendéglátó, szórakoztató és egyéb szolgáltatások a turisták complementingthe alapvető funkciója a facality.
Az emeleten aránya és földhasználat paraméterek meghatározása a helyi tervben lehetővé tegye a szállodai wtih maximum 6 emeletes és 38 páros szobákat vendéglátóhelyek és lehetőséget kell a konferenciák, tréningek és rendezvények 60-70 fő.
A vonzerejét a helyét a szálloda Asa a vendéglátás és szálláshely és a képzési központ ezeket a funkciókat növekszik, köszönhetően a közvetlen közelében a Mrzeżyno port és a tervezett Marina Rega.
A tervezett étterem terasszal és egy móló egyik oldalán a folyó teszi yacht, csónak és kenu kikötési lehetőség a szálloda közelében épület, ami minden bizonnyal egy eredeti és rendkívüli eszköz ezen a helyen, nagyon vonzó a vízi sportok szerelmeseinek megy le a Rega vagy használja a port és a kikötőre.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB