Eladás Három hálószobás lakás, Poznań, Poznan, Lengyelország, Podgorna street

Eladás - Cod. 37278

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 215 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3
  • Épület állapota: Good

Imádni fogod ezt a bájos, tágas és csendes penthouse-ot, 3 hálószobával, mosókonyhával, teljesen felszerelt mosókonyhával, WC-vel és hatalmas nappalival, nyitott konyhával és étkezővel a város központjában! Képzelje el a kávé kávét egy békés 50m2-es teraszon, és felejtse el minden aggodalmát és városi nyüzsgést! Az apartman egy három emeletes épület utolsó emeletén található, egy újonnan felújított lépcsőházban, a jól karbantartott udvar bejáratával.

Ez a hely az ideális lakóhelyed lesz!

Ez a ritkán elérhető penthouse nagyszerű terasztereket kínál a hálószobából és a nappaliból, távirányítású tetőablakokból, elektromos redőnyökből, padlófűtésből, légkondicionálásból és hatalmas, teljesen felszerelt konyhából, egyedi beton munkalapkal. Ugyanakkor fagerendák és fehér festett téglafalok adják ezt a tulajdonságot gyönyörű városi galéria stílusban.

A mosókonyha könnyen cserélhető további fürdőszobába. Az építészettel folytatott konzultációt követően kiváló teraszos télikertet is létrehozhat, hogy teljesen élvezhesse a hideg napokat.

Az ingatlan jó elhelyezkedéssel rendelkezik az Old Market Square és a helyi napi bevásárlási lehetőségek, szupermarketek, orvosok, bankok, éttermek, kényelmes élelmiszerboltok, vasútállomások, könyvtár és rendszeres villamos szolgáltatások széles választékához. Csak gyalog a világhírű kereskedelmi és művészeti központtól - Stary Browar. Továbbá a vendégek a Don Prestige Residence szállodától pár lépésre, vagy 2019 februárjától a Hampton by Hilton luxustermében találhatók.

A lakás az előzetes szerződés aláírásától számított három hónapon belül áll rendelkezésre. Jelenleg egy bérlő foglalja el.
 
Nyílt tárgyalásokra! Értékesítés ügynök nélkül.

Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon

Hétfőtől péntekig, 09: 00-17: 00 között

Agnieszka Arndt
+33607937618
aa@mrgroup.dk

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB