Eladás Három hálószobás lakás, Wroclaw, Wrocław, Lengyelország, Turniejowa

Eladás - Cod. 27233

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 128 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Luxus lakás eladó, 4 szoba, Wrocław, kerület: Krzyki, 1 100 000 PLN

CSAK A cégünk! Szeretnék tanácsot eladó a luxus apartman, területe: 128,13 squeer méterre, a rangos új lakótelepen úgynevezett "Zielona Etiuda" ("The Green etűd"), Wrocław, kerület Krzyki.

A LAKÁS
Ez a tulajdonság megvan az a nagy előnye: hatalmas tér, összkomfortos és rendkívüli képességekkel belsőépítészeti adni a lehetőséget, hogy hozzon létre a csodálatos lakás szerint a személyes igényeinek és ízlésének a leendő tulajdonos.

Szobák / kamrák:
- Hatalmas nappali a konyha és a kijárati ajtókat a teraszra,
- 3 hálószoba,
- Fürdőszoba a WC, zuhanyzó és fürdőkád,
- Külön WC,
- terem.

Hight Szobák: 2,90 m.

Pince és terasz tartozik a lakáshoz.

Jó minőség. Fent konyhasarok található modern betétet tartalmaz. Klíma az egész lakást. Vannak elérhető videotelefon és ellenőrzése a ház Ingatlan, uszoda és utcán.

Extra közös kamarák használni a lakók: loundry és szárító helyiség.

Van részben vásárolt tulajdonjogát az uszoda. Két parkolóhelyet a mélygarázsban (külön jelölés a jelzálog-nyilvántartás; parkolók és a tulajdonosi medence is benne van az ár a lakás).

Lakhatási lehetőségek
Lakótelep "Zielona Etiuda" / "A Zöld etűd" tartozik a legrangosabb és rendkívüli ingatlan beruházások Wrocław az elmúlt években. Lakóinak körében a "The Green etűd" vannak képviselői a világ pénzügyi és üzleti, mind lengyel állampolgárok, valamint a külföldiek.

Lakótelep "A Zöld etűd"-ben nyitották meg 2010-ben Az épületek egy-négy emelet. A lakótelep rendkívül csendes és biztonságos, ez zárt és biztosított 24 órás biztonsági és felügyeleti. Az idegenek nem szállhatnak meg ebben a szállodában (vendég felvételi lehetőség csak a beleegyezésével lakosok). Az apartmanokban van telepítve videotelefon, amelyet fel lehetne használni, mint a monitoring és linkeket a kapcsolatot biztonsági hivatal, a személyzet employeed a lakótelepen, vízi mentők és oktatók az uszodában stb Csendes szomszédok. Fantasztikus hely a pihenésre, a jól megalkotott település projekt a kikapcsolódás és a sport objektumok.

A lakosság hozzáférése egy uszoda, edzőterem, szauna, játszótér és egyéb létesítmények és terek közös használatra. "A Zöld etűd" barátságos és nagyon jól karbantartott helyen életre.

ELHELYEZKEDÉS
Lakótelep tartozik a Krzyki kerületben, a környéken a székhelye a Wrocław központjában Lengyel Rádió és Televízió, valamint található az átlagos vett részt utcán. Kiváló hozzáférést biztosít a város központjában. Hatékony tömegközlekedés - villamos a Piac tér úgy kb. 15 perc. Kiváló közlekedéssel Bielany Wrocławskie és más helyeken tartozó nagy növésű önkormányzat Kobierzyce (kb. 5-10 perc). Nagyon közel az A4-es autópálya és Wrocław autópálya elkerülő (AOW vagy A8).

Az ingatlan ideális lakóhely vagy nyereséges kiadó befektetés. Ingatlan vásárlása ad nagy esélye, mert a kedvező befektetés.

Az ajánlat CSAK WGN ingatlan.

ELADÓ directy: a vevő nem fizet jutalékot! Az eladó fizeti a teljes fizetést az ingatlanügynökség.

Szeretném meghívni minden érdeklődő ügyfelek számára, hogy a bemutatót.

Az ingatlan információt nem alapján készült kimutatások, és nem minősül ajánlattételnek értelmében a törvény, ők csak tájékoztatási célokat szolgál, és frissíteni lehet, ajánljuk a személyes ellenőrzést.

Minden szövegek, rajzok, képek és minden egyéb információk ezeken az oldalakon megjelentetett szerzői jogvédelem alá esnek. Bármilyen másolása, terjesztése, elektronikus feldolgozását és továbbítását tartalmat engedély nélkül tilos.
Minden jog fenntartva.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB