Eladás Ház, GDAŃSK, Gdańsk, Lengyelország, podhalanska

Eladás - Cod. 25982

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1760 m²
  • Szobák száma: 14
  • Emelet: 370m2

Családi ház, Gdansk Oliwa, utca: PODHALAŃSKA. Lengyelország
Teljes tulajdonosi
Ár 999.000 EUR
Építés éve 1926
Telek területe 1.760 m2
A ház alapterülete 370 m2, plusz 166 m2-es pince terület
Rezsi: villany, energia, gáz, víz, telefon, csatorna, kommunikációs kapcsolatok
 Fűtés: gáz, villany és szilárd tüzelőanyag
Egyes ablakok helyett a műanyag ablakok, cserepek helyére 2005-ben, a központi fűtés helyett 2006-ban.
Ház lelke, tele bájjal és karakter, egy álom a családi élet. Az igazi gyöngyszem a listát, található a legszebb része a Gdansk -Oliwa, közvetlenül a bejáratnál, hogy az erdő Oliwa. Az egyetlen ilyen kiterjedt birtok területén, a legnagyobb telek a rangos szomszédságában egy családi ház, csendes, nyugodt, mégis közel a központhoz, Oliwa, iskolák, universitys, központi tér, üzletek, parkok és a tömegközlekedés.
KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI CAPITAL.
ez a tulajdonság rendkívül vonzó a potenciális befektetők, köszönhetően annak egyediségét a méret, elhelyezkedés, és a funkcionalitás; Akkor eleget számos funkciót, nem csak a lakhatás; ugyanakkor az is nagyon alkalmas építészeti iroda, ügyvédi iroda, orvosi szoba.
 Hála a telek mérete, van is a lehetőséget az épület több mint két háza hasonló területen, és így az ingatlanról is vonzó befektetési a fejlesztő.
A ház, amelynek területe mintegy 370m2, 4 szintes, egy alagsorban egy olyan terület több mint 160m2 épült 1926 és célja, a német építész, hogy a legmagasabb szintű, kő és tégla, a hagyományos, robusztus és páratlan módszer; A ház egy gyönyörű példája a korai huszadik századi építészet és felhívja a figyelmet az egyedülálló fényét. Minden magassági tele van gyönyörű vörös tégla, gyakran használata geometrikus minták segítségével konkrét tégla alakú. Beltéri elképeszt jó állapotban fennmaradt építészeti részletek, kihozva az épület osztály és kivételes mesterségbeli tudás; fal a bejáratnál, hogy a ház, és végig a lépcsőn elegáns faburkolattal, álmennyezeti a nappaliban, szépen megőrzött csempézett padló konyhában, parkettás, a földszinten és az igazgatóság az 1. és a 2. emeleten; A szobák tágasak, nagy belmagasságú: a földszinten van egy magassága 3m, első emeleti 2.7m és a második emeleten 2.5m. Nagy kert, 1760m2, jól karbantartott, gyümölcsfákkal.
Otthon érhető el két külön bejárattal: az első az első, a másik a kertből a verandán. A kertben lehet menni a pincébe a független bejárattal.
Beltéri mint konyhával és fürdőszobával, a bal felújítás vevő saját stílusát, ízlését és igényeit; többi szoba kozmetikai változások; vagy a vevő kérheti, hogy több jelentős változások összhangban a stílus és igényeit.
HOUSE megéri a pénzt,
Annak ellenére, hogy a felmerülő kiadásokat a felújítás, a megfelelő hozzájárulást a munka, a végső hatás lehet szenzációs és páratlan!
Földszint: előszoba, nagy konyha, kamra, fürdőszoba, 4 nagy szoba
Pietro I: tűzhely, két fürdőszoba, 4 nagy szoba
Pietro II: szoba, konyha, 2 hálószoba
Pince: mosókonyha, kazánház, wc, két kamrában, plusz az egyéb 3 szoba

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB