Eladás Ház, Piaseczno, Mazowieckie, Lengyelország, Wiśniowy Ogród 5, 05-503 Bąkówka

Eladás - Cod. 40877

  • Tipus: Ház
  • Terület: 390 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

ELADÓ EGYEDI HÁZ Lengyelországban, Varsó közelében
Egyedülálló, egyedi projekt alapján épült családi ház, nagyon átgondolt, funkcionális és kényelmes. 2011 novemberében lakott, Bąkówka és Głosków Letnisko határában, Piaseczno község, mazowieckie vajdaság, Lengyelország, vonzóan berendezett 1101 nm-es telken, nagyon csendes és festői környezetben, Varsó városközpontjától mindössze 30-40 percre . A ház egy kétszintes ház pincével és garázzsal két autó számára. A ház hasznos területe 251 nm + 135 nm-es felszerelt pince. A ház egy gyönyörűen díszített és parkosított kertbe van ágyazva, sok érdekes telepítéssel, több mint 200 növény szépíti a teret, beleértve a hólyagokat, tulipánfákat, hortenzia, cseresznye, rózsa, tiszafa, rododendron, egy sarok gyümölcsbokrokkal, például amerikai áfonya, kaukázusi áfonya, ribizli, birsalma, egres, erdei szamóca és mások. Az egész kertben van hidratálás és világítás, van egy kijelölt hely a máglyának, és van egy terület a hintákkal a gyermekek számára. A terasz és a kert határán egy kerek, megvilágított, 7,3 m átmérőjű és 1,32 m mély úszómedence található, amely a teraszra (63 nm) és a kertbe helyezkedik el, amely az 5 m-nek köszönhetően Az íven csúszó széles összecsukható ajtók egy 140 négyzetméteres teret hoznak létre a terasszal. A ház földszintjén található egy konyha (15,77 nm), nagy ablakkal a keleti-déli oldalon, kőből készült munkalap, sütő, mosogatógép, egymás melletti hűtőszekrény, indukciós főzőlap, daráló egy nagy kétkamrás mosdó, majd egy nyitott étkezőhelyiség, gyönyörűen megvilágító ablakkal a déli oldalon, iroda terasszal (17,72 nm), öltöző (2,6 nm), zuhanyzós fürdőszoba (4 nm), előszoba nagy szekrény és előszoba széles ajtóval elválasztva (9 nm), valamint mosókonyha (6,5 nm). A nappali dísze egy panorámás üveggel és vízrendszerrel ellátott kandalló, amely hűvös őszi és téli napokon az egész házat felmelegíti, valamint egy nagyon eredeti lépcső masszív, hajlított hamvas fából. A padlón kőlapok vannak, amelyek a nappaliban kifinomult módon ötvöződnek az egzotikus fából készült parkettával. Az első emeleten három hálószoba található (1,90 m magasságtól számítva): 38 nm, 16 nm, 17 nm. A legnagyobb hálószoba (38 nm) bidével, WC-vel, káddal és zuhanyzóval (8,60 nm), valamint öltözővel (5 nm) felszerelt fürdőszobával rendelkezik. A nagy, gyönyörű ablakot délnyugat felé boltív díszíti, és erkélyéről kilátás nyílik. a kert és az úszómedence. A másik két hálószobához külön fürdőszoba tartozik, 5,5 nm. Az alagsorban van egy raktár, egy multifunkcionális szoba bárral, egy tornaterem - tornaterem, szauna és technikai helyiségek. Tető szabad hálóval, nagy tetőablakokkal, kerámia burkolattal borítva.
Az egész ház nagy figyelmet fordítva a részletekre, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült el. A házban van egy központi porszívó, egy speciális alagút az ágynemű szállítására a mosókonyhába és sok más kényelmi eszköz. Az egész épület padlófűtéssel és a fürdőszobákban további elektromos melegítőkkel van felszerelve. A ház professzionális riasztórendszerrel rendelkezik, állandó kamerák megfigyelésével, minden kaput egy távirányító vezérel.
A belső tér részletei azt a benyomást keltik, hogy nem véletlen, egyedi és egyedi jelleget teremtenek, a szobák és felszerelések átgondolt elrendezése pedig nagyszerű kényelmet nyújt a megélhetésnek, örömöt jelent ebben a gyönyörű házban maradni és pihenni egy kedves kerttel.
A ház elhelyezkedése rendkívül kényelmes. Varsó központjába 30-40 perc; a repülőtérre 20-25 perc; S-7 útvonal 8 perc; gyógyszertár 5 perc; posta 5 perc; általános iskola és óvoda 3-5 perc; orvosi rendelő 3 perc; játszótér 3 perc; Amerikai Varsói Iskola 20 perc; idegen nyelvű iskola 1 perc; bevásárlóközpont 15 perc; közeli üzletek és szépségszalonok 1-3 perc; a közelben számos csap és off-road pálya, gokart és motocross, valamint számos más látnivaló és szolgáltatás található.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB