Eladás Két hálószobás lakás, Kolberg, Zachodniopomorskie, Lengyelország, Grzybowo, Spacerowa

Eladás - Cod. 33597

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 45 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

ELADÓ - luxus lakás erkéllyel, melynek területe 45 m2, található, a birtok a balti tengerparti falu Grzybowo. Ez egy nagyszerű hely a kikapcsolódásra és kiváló befektetési céllal. A bejárat a komplex végzi automata kapuk. Balti-tenger a birtok egy nappal a biztonság és egy átfogó monitoring rendszer. Minden épület egy tágas parkoló. Ezen kívül meg fogja találni a játszótereken, valamint sétautak az idősek, akik szeretnék megtalálni a békét. Ház teljesen alkalmas a fogyatékkal élők számára - liftek és rámpák. A közelben van a szükséges infrastruktúra: üzletek, gastrononoczno - szolgáltatás és a homokos, őrzött strand (600 méter egyenes vonalban).

Az apartman található, az 1. emeleten. Ez antywłamaniowne ajtót, és fényűzően kész - készült a legigényesebb vásárló.

Folyosó nagyon tágas és világos. A padló borítja mázas cserép nagy. Az egyik fal bélelt kövek, amelyek távolabb a felső LED világítás hangsúlyozta. Van is egy tágas gardrób rejtett, mint egy tükör, hogy a vizuálisan tágul a tér lakásban. A folyosón is van egy füstérzékelő és riasztó központi egység, amely telepítve van a lakásban.

A konyha kombinált nappali. Konyhabútor készült fejlesztés többek között, mosogatógép és sütő Bosh cégek, Electrolux indukciós főzőlap, páraelszívó Amica. Ezen kívül, a lakás teljesen új, és ami a garancia a hűtő-fagyasztó Samsung. A padló csempe a konyhában, az része a szalon található, míg a modern szőnyegen. Van is egy riasztást érzékelő a biztonsági amely arra irányul, az ajtó felé. Ön is megtalálja forgó (360 fok) alakos ülés és sarok ülőgarnitúra. Az egész egészíti ki egy teljesen új (garanciális) Philips TV.

A hálószoba nagyon nagy és kényelmes ágyat nagy vissza. Ez a hátsó falon kiemelt halogének hogy a béke válik egyedi hangulatot. Padlók, panelek a falon is egy új TV-t. A hálószobában egy hatalmas gardrób mozgott.

Fürdőszoba a helytakarékosság csatlakozik a WC-vel. Az egész borítja csempe (szőnyeg a kis lemezek, a falak nagy üvegezett). Hangsúlyozni a luxuslakás ott talál egy kád forró márka Gems. A fürdőszoba szintén LED spotlámpák.

Összefoglalva, a csomag, mint látható a képeken nagyon sok további beruházásokat. Van egy csomó új berendezés, amely még garanciális. Ez a lopásgátló eszközök és található egy lakópark.

Tárgyalni áron. Az ajánlat érkezik a tulajdonos - akkor ne kelljen jutalékot. Azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk, és figyeli az ingatlan.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB