Eladás Villa, Gdańsk, Gdańsk, Lengyelország, Ledowo, Jesionowa

Eladás - Cod. 27748

  • Tipus: Villa
  • Terület: 520 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Egy gyönyörű kétszintes kastély, melynek területe több mint 500m2, egy festői park területe 15,900m2.
Ezen túlmenően, a Mansion van egy kisebb házat, amelynek területe kb. 100m2, amelynek részei: két szoba, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, mosókonyha, egy zárható belső garázs és egy tágas fészer.
Az ingatlan található, egy zárt, otthonos terepen, nagyon jól fekszik a közlekedés bölcs, egy aszfaltozott megyei út (a hóeltakarítás télen). Keresztül automata kapuk, és amikor leküzdése több tucat méteres fasor a fák érkezünk előtt a lakóhely.
A földszinten található a nappali kandallóval, vörös márvány (ami szintén fűti az egész Ist emeleten), csatlakozik az egyik oldalon egy étkező 12 fő, és a másik egy szoba típus "télikert", és hozzáférést biztosít a nagy terasz, ahonnan megcsodálhatjuk a festői táj a kertben. Is található a földszinten: egy rekreációs szoba biliárd és tenisz asztal, egy mini edzőterem és a tanulmányi, könyvtár és egy szekrény; egy tágas konyha kamrával, fürdőszoba zuhanyzóval, mosókonyha és a kazánház (Viessmann kazán olaj) és egy külön folyosón, ami a garázsban.
Megvilágított, márvány lépcső bekerített kézzel kovácsoltvas korlát vezet a nappaliból az első emeletre. A felső emeletén 5 szoba, 2 fürdőszoba és tágas gardrób, valamint egy nagy funkcionális csarnok kijárat az erkélyre.
A fürdőszobákban márvány befejező. A ház fel van szerelve padlófűtés. Fa ablakkeretek, ajtók, központi porszívó rendszer.
A parkban megcsodálhatjuk: évszázados tölgyek, magnólia, orgona, oszlopos tölgyek és gyümölcsössel régi fajta gyümölcs: alma, körte, cseresznye, meggy. Két tavak a kertben, az egyik a ház előtt, a másik a hátsó kertben, amely mellett egy pavilon, grill, és a dohányzás kamra található.
A kert és a birtok világít. Videotelefon + riasztó.
A kastély nem felügyelete alatt a kulturális örökség restaurátor. Meg lehet szabadon bővíthető / átalakították. A telek lehetővé teszi, hogy felálló egyéb épületek / medence.
Az ajánlat egy igényes vásárló, aki értékeli: a béke, a kényelem és a magas színvonalú. Azt meghívjuk Önt, hogy keressen meg a további részleteket és a tárgyalások.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB