Eladás Villa, Jeziora Wielkie, Kujawsko-Pomorskie, Lengyelország, Gaj 6, 88-324 Jeziora Wielkie

Eladás - Cod. 23489

  • Tipus: Villa
  • Terület: 224 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

A ház található, egy festői helyen, a falu Gaj, Great Lakes település, kerület Mogilno tartomány Kujawsko - Pomorskie.

Leírás:
• House: 3 szoba különböző méretű és egy nappali, különálló épület, tetőtér, tetőszerkezet: zsindely Canadian
• garázs terek kapcsolódó gazdasági összetevője a teljes területe 33,10 m2
• Terület: 4151 m2
• Hely: vidék, az erdő közelsége
• Közművek: villany, víz, csatorna

Az ingatlan található a kerületben út aszfaltozott. Bekerített részben épülő pillére fém háló, a háló mentén sorban a sövény. Ha egy épület parkolójában borított gránit, szét a kezét, és a járdán és a manőverezés készült azonos kocka. Az épület igényeihez igazított a fogyatékkal élők, a teraszról, hogy milyen típusú műút rámpa kapaszkodóval.

Családi ház tetőtéri lakás található, egy békés és csendes környéken, egy vidéki területen fenyvesekkel körülvéve, amelynek székhelye a földszinten: nappali, 2 hálószoba, konyha, étkező, mosókonyha, a legfelső emeleten van egy tágas szoba, különböző alkalmazkodási és fürdőszoba.

Szabvány befejezi: a falakon befejező díszítő elemek; a földön szobákban kiváló minőségű fenyő padló. A konyha, fürdőszoba és egyéb helyiségek csempe. A fürdőszobák csempézett fali csempe összesen. Hall: csempézett padlón. Fedett terasz bélelt kerámia.

Fűtés CO lakóház a kandalló egy esőkabát, kandalló a nappaliban, padlófűtés része a vezérlő és a vezérlők kézi és elektromos, valamint a radiátorok. Melegvíz - a lehetőséget, a fűtés a kandalló, hőcserélő thermocirculation (300 l), és az áramlás elektromos fűtés a fürdőszobában.

Az épület 2010-ben nyílt. A tulajdonság van egy kert által a tervezés egyes elemei kertépítészet, jól karbantartott és ápolt indokok borított utak a felülete finomság és zúzott kő fieldstone. Az oldal mellett egy természetes komplex tűlevelű erdők, lombhullató erdők kerületben Miraj, amely egy igen kedvező mikroklíma kezelésére különböző feltételek, ideértve különösen a légúti megbetegedések és veszi körül a két tó Wójcińskim és Ostrowski közelében Powidz Park.

Az ár az ingatlan magas minőségű konyhai bútorok háztartási gépek és egyéb lakberendezési, hogy fel vannak szerelve lakóépület. Nagyon jó helyen! Rövid sétára egy orvosi rendelő; óvoda; iskola, valamint a parttól mintegy 3 km-re van a szabadidő-komplexum - rekreációs Przyjezierze. Az ingatlan található a zónában lefedettsége a mobilszolgáltató biztosításában problémamentes hozzáférést biztosít az internethez.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB