Eladás Egy hálószobás lakás, Krakow, Małopolskie, Lengyelország, Westerplatte 4/4

Eladás - Cod. 40167

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 80 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Eladó Krakkó: magas színvonalú apartman, első emelete egy tizenkilencedik századi bérházban Planty mellett, közvetlenül a város központjában. 3 perc sétára a piactértől, 2 percre a főpályaudvartól és 1 percre a Galeria Krakowska épületétől. Tökéletes hely Krakkóban való élethez vagy biztonságos tőkebefektetéshez.

A lakás nagysága 80m². Stílusosan rekonstruálták, megőrizve többek között a 100 éves tölgy parkettákat és a faajtókat. A lakás praktikus elrendezésű, tágas, világos, magas mennyezettel (4-4,05 m), nagyon reprezentatív. A fűtött padlóval gránitból szegélyezett folyosó egyedi szobákhoz vezet: egy nagy nappali (35 m²) két ablakkal, kilátással a Plantyra, egy hálószoba (30 m²), egy konyha erkéllyel és egy fürdőszoba.

A két szoba emellett fiókos stílusú elrendezéssel rendelkezik. A hálószoba és a nappali közötti, a fióktelephez hasonló ajtót jelenleg a hálószobában mozgatható tükör-szekrény zárja le. A burkolat bármikor helyreállítható a szekrény eltávolításával.

A hálószoba ablakai az ellenkező épület falára néznek, teljesen zöld borostyánnal borítva. Ősszel a lakás mindkét oldalán látható az arany és a piros levél minden árnyalat.

A folyosóról bejuthat egy kicsi, de kényelmes fürdőszobába és egy konyhába. A konyhából kiléphet egy meglehetősen nagy erkélyen. A folyosón és a konyhában sok beépített tárolóhely van. A lakáshoz tartozik egy felújítás nélküli alagsor is az épületben.

A lakás stílusosan berendezett és általános felújításon ment keresztül: a száz éves tölgy parketta padlót kiegészítették és üvegezték; stílusosan kompatibilis világítást és új gázfűtést szereltek fel. A bútorok stilizáltak (Chesterfield ágy szürke bársonyos 180x220 méretű és fából készült éjjeliszekrények gránit felsőkkel a hálószobában) vagy felújítás után (kerek asztal, bársonyval kárpitozott székek, dohányzóasztal a nappaliban). Új szőnyegek virágmintával.

A konyha klasszicista stílusban van berendezve, porcelán fogantyúkkal, könnyű gránit munkalapokkal. Háztartási gépek tartoznak ide, például: Liebherr hűtőszekrény, Smeg mosogatógép, Samsung indukciós főzőlap és sütő.

A lakást soha nem bérelték, csendes és meleg. A bérház a havi 250 PLN összeget fizeti, amely egyebek mellett fedezi az épület felújítási alapját.

Az épületet felújítják és jól karbantartják, a többi lakás pedig a hosszú távú lakosok tulajdona, a tulajdonosi viszonyok szabályozottak és átláthatók. A felújítási alap hatékony kezelése lehetővé tette a lépcső nagy részének felújítását és festését ebben az évben.
Nehéz szívvel adom el a vírusválság és a személyes szerencsétlenség miatt. Nem akarok tárgyalni az árról. Inkább a közvetlen vásárlókat szeretem, közvetítők nélkül.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB