Eladás Egy hálószobás lakás, SOPOT, Pomorskie, Lengyelország, ul. Armii Krajowej

Eladás - Cod. 39201

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 42 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 0

Egy napos 2 szobás apartman Sopot legszebb és zöldövezetében - Lengyelország tengeri nyári üdülőhelyén. Csak egy lépésre az erdőtől, 10 perces sétára az üdülőhely legnépszerűbb sétálóutcájától - Monte Cassino, 15 perces sétára a homokos strandtól és Európa leghosszabb fa mólójától - Molo. Sopot 15 perces autóútra fekszik a gdański repülőtértől. Gdańsk és Gdynia között található, így tökéletes hely a kikapcsolódásra, városnézésre és vásárlásra.

A lakás a földszinten hangulatos kerttel, parkolóhellyel a garázscsarnokban és egy tárolóhelyiséggel az alagsorban található. A szálloda közvetlenül a 24 órás biztonsági, fitnesz terem és szauna mellett található.

A tehetséges belsőépítész által kidolgozott projekt garantálja a tágas és könnyű légkört, a barátságot és a kiváló minőségű anyagokat. A teljesen felszerelt konyhával felszerelt nappali a teraszra nyílik a kertben, a nagy előcsarnok a hálószobához vezet, valamint a fürdőszoba ablakkal és tágas zuhannyal rendelkezik.

Nagy faajtók és ablakok. Meleg fa padló. Minden bútor fából készült, egyedi gyártású. Indonéz kiegészítők, például egy nagy fa tükör a nappali chillout zónája fölött, sötét fa dohányzóasztal és fürdőszoba tükör. Minden részlet itt számít. A sokféle világítás lehetővé teszi a légkör könnyű megváltoztatását.

Az apartman teljesen felszerelt hűtővel, fagyasztóval, sütővel mikrohullámú sütővel, mosógéppel, mosógéppel és 3D-s televízióval.

Tökéletes befektetés vagy kész lakóhely a legkívánatosabb környéken - Aquarius. 2020.01.01-től lehetséges. További információkért vegye fel a kapcsolatot velem.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB