Eladás Farm, Opole- Dąbrówka Dolna, Opolskie, Lengyelország, Święcińska 49, Dąbrówka Dolna

Eladás - Cod. 40752

  • Tipus: Farm
  • Terület: 22500 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: 0-1

Látnod kell, és nem tudsz ellenállni annak, hogy ott maradj. Paradicsom a ló szerelmeseinek, a horgászoknak és az egyedi növény- és madárvilágú "fotós vadászoknak", ez nagyszerű befektetés az érdeklődők számára.

Az ingatlan épületeivel és a szomszédos földterülettel hatalmas kereskedelmi és szolgáltatási potenciállal rendelkezik.

A szóban forgó ingatlan egy csendes, bájos helyen található, természettel körülvéve. Az éghajlati viszonyok az Odera éghajlati földjéhez tartoznak. A növényzet nagyon gazdag, az emberek által alig lebomlik, ami további előnyt jelent, és vonzóbbá teszi a felajánlott élőhelyet. A hatalmas erdőkomplexumok, folyóvölgyek és tavak számos pihenési és kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a növények, madarak és állatok jellegzetes környezetében. A ritka növények közül itt találunk Knotweed - egy olyan növényt, amely a lengyel vörös listán szerepel az NT kategóriában. (A fenyegetett közelében). A környéken számos állat-, hal- és madárfaj is található. Vörös sárkány és fekete sárkány, kisfoltos sas és sok más ritka faj. Az egészet jó mezőgazdasági állapotban hajtják végre, gyönyörű hangulatot teremt a Stobrawski Tájpark környező erdőjével. Az éghajlat és az infrastruktúra (aszfaltút, villany, víz) az uniós támogatások által támogatott mezőgazdasági és környezeti tevékenységek széles skáláját biztosítja.

Kivételesen vonzó ingatlan eladó Opolskie vajdaságban.
Az ingatlan 3 megye határában található; Namysłowski, Kluczbork és Opole, távol az iparból, jó hozzáféréssel a DK 454. sz.

Az ingatlan egy egész éves agroturisztikai központ a Stobrawski Tájparkban, 22,5 hektáron. Az ingatlan távol van a többi épülettől, erdővel védett, a folyóval határos. Az ingatlan részét képezi: kanadai faház, két szállás 45 férőhellyel, istálló, rekreációs és gazdasági épületek, fészerek, műhely, rétek, 1 ha-os tó.
Bankett és oktatóterem 150 fő részére, kenyérsütővel malacok / pizza / kenyér stb. Sütésére. (esküvők, képzések, oktatási műhelyek, integrációs rendezvények). A központ nyitott, nagyon virágzó, Van egy egész évben működő edzőterem, kerti Eco-Spa (szauna + jakuzzi), strandröplabda pálya, trekking kerékpárok, vízi sporteszközök stb. A rét területén közvetlen kifizetésekkel.

Mindezt állandó használatban.

Lehetőség van különböző szolgáltatási tevékenységek folytatására (idősek otthona; személyzeti szálloda; állatok számára: szálloda, tenyésztés, kiképzés; rekreációs és kiképző központ; vadászház; vendéglátás stb.) Vagy termelés (mezőgazdasági, erdészeti vagy egyéb, pl. Asztalos stb.) )
A Stobrawski Tájpark közvetlen szomszédságában nagyszerű lehetőségek nyílnak az ökológiai tevékenységekre, amelyeket az Európai Unió számos programja támogatott, és amelyeket felhasználtak.
A helyiség községében, amelyben a gazdaság található, és a szomszédos mezőgazdasági földterületen nincs helyi PPL.

Eladás lehetséges az üdülőhelyen található összes berendezéssel / ingósággal, valamint ügyfélkörrel és szerződésekkel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB