Eladás Ház, Orzesze, Slask, Lengyelország, Śląskie, Mikołowski (pow.), Orzesze

Eladás - Cod. 26581

  • Tipus: Ház
  • Terület: 380 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Lengyel Compass kínál ház eladó, szép és nyugodt környezetben, Orzesze. A teljes terület 380 m2. Bungaló loft, kertes. Úgy készült kiváló minőségű anyagokból. A befejezéshez és a lakberendezés használtak érdekes építészeti megoldásokat.
Méret: 380 m²
Telek területe: 1000 m²
A földszinten található egy előszoba, konyha összekapcsolva a nagy nappali és étkező hozzáférést a taras.Kuchnia teljesen felszerelt high-end készülékek (Bosch mosogatógép 60cm, 180cm hűtőszekrény Electrolux, Electrolux indukciós főzőlap, sütő és mikrohullámú sütő Samsung). A nappaliból akkor menj be a gyerekszobát, amely fel van szerelve egy nagy szekrény a zabudowie.Obok szobához saját fürdőszoba zuhanyzóval és felszerelt külön WC. Az egész felületén a földszinten bélelt márványlapok és padlófűtés használják.

Az emeleten belépünk a lépcsőn világító LED-es lámpák. Van egy nagy nappali a lehetőséget, hogy osszuk két kisebb és egy hálószoba öltöző és egy tágas fürdőszoba jakuzzival és WC-vel.

A ház épült, nagy gonddal hagyományos technológiával kerámia tégla Wienerberger. A tető a szuper Isoover gyapjú szőnyeg Hip 30cm, fekete kerámia járólappal BRASS cég. Akril külső vakolat hőszigetelő hungarocell 20 cm grafitos lambda 0,031. Gipsz és dekoratív karton lapok a padlón - vakolat. Ereszcsatornák és lefolyók műanyag ablakok, valamint a kiváló minőségű faáru. A bejárati ajtó betörésvédelmi. Garázs automata kapu távirányítóval és úgy tervezték, két autó. A külső terasz van kikövezve macskaköveken, körülvéve egy konkrét kerítés.

Az egész fűtése hőszivattyúval Atlanti-óceán (padlófűtés + fan coil a mosókonyha. Az éves költsége a lakás fűtését és melegvíz karbantartásmentes rendszer, a 3000 zł). Ezek közé tartozik az TV, Wi-Fi és a nagy sebességű optikai szálas nagy lehetőségek rejlenek az ár.

A fejlett telken a ház, gyermek homokozó, csúszda és hinta és egy tó (35 ezer. L raktározzuk létrehozott egy film, melynek vastagsága 1,1 mm) egy lépcsőzetes kő, sok gyümölcsfa és több mint 60 tűlevelűek.

Az egész falu körül gyönyörű erdők és zöld mezők, az álom a gyalogos és kerékpáros. Nem található egy csendes környéken, amely jelenleg építése új házak. Ugyanakkor messze van az iskola, óvoda, történelmi egyház, klinika és bevásárló negyedében. Nagy helyet, könnyen megközelíthető Mikołowa (21 km), Zory (14 km) Rybnik (17 km) és kanok (22 km).

Lengyel Compass London
A mi célunk az, hogy megfeleljen a vásárlók elvárásainak a szolgáltatás feltételeit:

Ingatlan üzlet
A Financial Services hitelek
Ingatlan értékbecslés
Geodéziai
Épületgépészeti
Lakásépítés
Építési és javítási szolgáltatások
Biztosítás
Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és mentse az idejét, akkor bízni, amikor látod, hogy szakembereink és képviselői a lengyel Compass fogja végezni a kiszervezett szolgáltatások kellő gondossággal, profi módon, és ami a legfontosabb - biztonságos.

Látogasson el honlapunkra www.polishcompass.pl

A közlemény tartalmáért a nem minősül ajánlattételnek értelmében a Polgári Törvénykönyv.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB