Eladás Kastély, Kobylniki, Wielkopolskie, Lengyelország, Kobylniki

Eladás - Cod. 28470

  • Tipus: Kastély
  • Terület: 60000 m²
  • Szobák száma: 21
  • Emelet: 2

1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Bruttó ház alapterülete - kb. 1200 m2
Nettó ház belső területén - kb. 1050 m2
Az ingatlan területe - több mint 60.150 m2-es (6,168 ha) park és a környező kertek
Elhelyezkedés - Kobylniki, Nagy-Lengyelország, Lengyelország Közép-Európa - kb. 260 km-re keletre Berlin, Németország
Az ingatlan bérbeadó - magánszemély

Által tervezett egyik legnagyobb lengyel építészek Zygmunt Gorlewski, a palota 1886-ban épült a Tadeusz Twardowski, egy lengyel nemes és a bérbeadó. Ez a kiemelkedő épület jelenti a lényege neoreneszánsz építészet: nyers falazat homlokzatok homokkő részletek és meredek tetők számos csúcsok, tornyok és kémények; mind hozzájárulnak a magaslat a palotába.
Interiors közé tartozik a nagy terek méltó belmagasságok, hiteles öntött párkányok, legfinomabb vakolat és a kő kandallók. Az ingatlan örvend lenyűgöző műút vezet a palota, a szomszédos istállóban és a lenyűgöző nagy park, beleértve egy tavat egy sziget, amely együtt hozzon létre egy hihetetlen benyomást érkező vendégeket.
1990-ben az épület már teljesen felújított és felszerelt, korszerű szolgáltatásokat, egyre inkább privát szállodában. Az ingatlan található, sétatávolságra a nemzeti erdők (kb. 350 méterre), kényelmes a lovas rajongó. A Notecki Nemzeti Park, ismert lélegzetelállító táj csak néhány percnyi autóútra fekszik.
Szomszédos északi részén egy ingatlan van egy nagy istálló komplex, államosították, 1946-ban a jelenlegi ingatlan tulajdonos a proces visszakövetelésének ezen a területen, és ha sikeres lesz, az árusítás, elsőbbséget adni a vásárlónak.

2.ADDITIONAL INFORMÁCIÓK

Építőipar - teljesen felújított horganyzott acél tetőszerkezet, minden szarufák kiváló állapotban. Szárny ablakok másodlagos üvegezés az egész házat.
Gépházban - két olaj üzemű Wiessmann kazánok Weishaupt égők nyújtó központi fűtés és melegvíz-ellátás. Backup áramgenerátor (dízel) a külső növény ház szélén az ingatlan.
Szolgáltatások - mért hálózati víz és elektromos; központi fűtés radiátorokkal az egész épületben; vízelvezető rendszer pöcegödör; telefonvonal (Cooper); szélessávú;
Egyéb - épület jelenleg berendezve. Meglévő szállodai bútorok és kereskedelmi konyhai felszerelések (jelenleg szolgálatot egy bár és egy éttermet)

3.LOCATION

A Palace található Kobylniki, Nagy-Lengyelország, a közép-nyugati régióban Lengyelország, kb. 40 km (45 perc autóútra) re Poznań, az egyik legnagyobb lengyel városokban, és kb. 260 km (02:45 óra meghajtó) re Berlin, Németország.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB