Eladás Három hálószobás lakás, Gdansk, Pomorskie, Lengyelország, Partyzantow 12

Eladás - Cod. 27939

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 128 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Az apartman található, a tekintélyes bentlakásos Quattro Tower, központjában található a Wrzeszcz (ul.Partyzantów), és csak 200 méterre a Tricity Tájpark. A túlnyomó többség a mindennapi élet is kap a közvetlen közelben. A közelsége a Tri-City Tájpark széles körű üzletek teszi Wrzeszcz ideális hely az élet és a szabadidő eltöltésének a családdal.

A lakás egy tágas nappali, több mint 70m2, konyha és ablakok a zöld területeket. Az egész kompozíció kiegészíti 12m2 terasz nagy mennyiségű üvegezés. Gyönyörűen megkomponált tér tele van nagy mennyiségű fény, amely kiemeli a belmagasság (2,85m). Gondozása adatvédelmi lakásban található egy hálószoba egy nagy szekrény és egy személyes fürdőszoba káddal. Pratycznym szempont egy második fürdőszoba zuhanyzóval található a bejárat mellett. Hogy rendelkezésére áll egy második hálószoba (gyerekszoba), és egy tágas iroda működik. A belső tér a lakás lett kialakítva egy minimalista stílusban, nagy figyelmet a részletekre és a funkcionalitás. A padló fehér epoxigyanta, szaniter- KOLO és multimédiás rendszerek. Asztalok, székek és tükör kereteket szabott Skandináviában. Fűtés szabályzása az alkalmazás Android / iOS.

Másik előnye a tulajdon két lift és a meghittség, az épület elegáns lépcsőház. Az udvaron van egy kút, és mögötte egy modern játszóteret és piknik pavilon használati lakói QT lakások. Az egész ingatlan bekerített, és a biztonsági nap 24 órájában biztosítja a védelmet, amelyre közvetlenül tud kapcsolódni a lakásban. Az ár egy nagyon vonzó, széles hely a mélygarázsban.

A lakás magántulajdonban van. A megadott ár tartalmazza a bejelentés lakás bútor (megegyezés szerint), helyezzen egy tároló garázs +

Egyedi ajánlat igényes emberek, akik értékelik a gyakorlatiasság, ugyanakkor szeretnének a városban élő és a Tri-City Tájpark akik értékelik a csendet és nyugalmat.

A lakás is látható, az alábbi időpontokban: 14.04, 28.04, 12.05, 26.05, 9.06, 23.06

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB