Eladás Ház, Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie, Lengyelország, Lipowa

Eladás - Cod. 42217

  • Tipus: Ház
  • Terület: 314 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 0

Idén KÉSZÜLŐ ÚJ LAKÁSOK.

Két változatban eladó:
1. Önfeldolgozásra előkészítve - fejlesztői állapot, befejezetlen.
2. költözhető lakás, a belső kivitelezési projektet Ön határozza meg és elfogadja, ízlés szerint berendezzük, vagy saját megoldást javasolunk. A projekt egyénileg készül.

OSIEDLE
A birtok egyedi, páratlanul modern megjelenésű, úgy alakították ki, hogy az épületek belesimuljanak a környező zöldbe, a panorámás üvegezés pedig a ház teljességének, a kerttel való kapcsolatának benyomását kelti. Még több ház közül választhatunk. Összesen kilenc ház van. Teljesen bekerített, 24 órás felügyelettel, beléptetővel, minden ház videotelefonnal.

HÁZ
Ez a ház hatalmas üvegezéssel rendelkezik, körülbelül 2,9 m magas és a szobák magassága minden emeleten. Az első emeleten a szobák magassága eléri a 3,05 métert, a magasföldszint 3,17 méter, az emeleten pedig 2,96 méter. Az előszobában, ahol a lépcső található, a magasság akár 6,5 m. A ház eleganciáját igényes nagy ablakok és a teraszon található gyönyörű üvegkorlátok adják. Hét szoba áll rendelkezésre.
A rezidencia 380 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik, és egy 700 négyzetméteres telken található.
A házak rekuperációs rendszerrel, gázfűtéssel és vízpadlós fűtéssel felszereltek.

ELHELYEZKEDÉS
A birtok közvetlenül Varsó határán található, gyors hozzáférést biztosít Varsóhoz és egyben Konstancin központjához és az üdülőhely egy részéhez. 200 m-re van egy buszmegálló, és Ursynów, a Kabaty metrómegálló kb. 15 perc. A városból minden irányban a varsói S2-es déli körgyűrű biztosítja a kijáratot, elég közel ahhoz, hogy gyorsan be lehessen jutni, és elég messzire, hogy a zaj ne zavarja a lakókat. Egy kilométeres körzetben számos üzlet és piac található,

Oktatás: az állami és magán óvodák széles választéka körül, egy általános iskola a Bielawska utcában és magánok: American School of Warsaw, No Bell School., Canadian The International School, British British Primary School, német Willy Brandt Schule, International European Iskola, Varsói Lengyel Brit Akadémia, nem nyilvános Varsovia Általános Iskola és Akademiai Gimnázium.

3 km-re található a Konstancin Gyógyfürdő, sós vizes ballagási tornyokkal, hangulatos kávézókkal és sétáló helyekkel. Konstancin is számos erdő, a Visztula-folyó közelsége, koncertek, találkozók és gyógyfürdő hangulata. Ugyanakkor a varsói oldalon van egy botanikus kert a közelben, valamint úszómedencék, teniszpályák, számos gyógyfürdő és egyéb látnivalók.

NINCS PROBLÉMA, HOGY LENGYEL ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ EMBEREK VÁSÁROLJÁK A HÁZT.

A teljes vásárlási folyamatról mi gondoskodunk.
KÖZVETLENÜL A FEJLESZTŐTŐL VÁSÁROL - nincs jutalék vagy PCC adó.

Meghívjuk Önt, hogy személyesen látogassa meg ezt a helyet. Szívesen bemutatunk más választott házakat is ebben a projektben.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB