Eladás Ház, Tarnów, Małopolskie, Lengyelország, ul. Zaciszna

Eladás - Cod. 24942

  • Tipus: Ház
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

A házban található Mościce - egy rangos Tarnów, közel a tervezett egyesülés az A4-es autópálya és a vasútállomás (5 perc séta). Saroktelek, négyzet, melynek területe 14 hektár. Csendes, nyugodt, biztonságos, zöld környezetben.
A telken egy kétszintes családi ház keskeny formája wielobryłowej egyedülálló:
• Beépített terület 356 nm-es,
• Nappali 291mkw + 83 nm alapterületű (igazítani egy orvosi rendelő - Dental, engedélyekkel, és fogadások) + pince 150 m²
 A ház nagy ablakokkal rendelkeznek, kiváló még túlméretes expozíciós egész évben. Télen, amikor napsütéses időjárás lehetővé teszi a további fűtési kissé nagy mennyiségű beérkező napfényt. Az északi oldalon lyukak, ház docieplono 15 cm polisztirol.
A házat tervezett és díszített nagy gonddal és odafigyeléssel, a legapróbb részletekig. Nem része a tervezés nem véletlen, már mind alkalmazkodtak a stílus, a ház és a kiváló minőségű anyagok szilárd előadók. A fő épület befejező anyagok nem kizárólag: Lengyel kőagyag (New Gala), fa kőris és tölgy, márvány, gránit.
Átgondolt elrendezés a szobában, a stílus nyílt tér lehetővé teszi hogy a funkciók és alapterülete, miközben egyfajta intimitást háztartásban.
A földszinten van egy nagy, 30 m²-es amerikai konyha étkezővel és nappali 25 nm.
 A vendégek köszöntötte egy nagy, tágas előszoba, magassága közel 6m lapos tető és a székesegyház, ahol láthatjuk az összes szobában házban. Hall, egy kis, öt fok alatt hozzáférést biztosít a konyhába, hogy egy kis öltöző, fürdőszoba alsó, pince, valamint egy szoba 15 négyzetméter, amely példaként szolgálhat más könyvtárban vagy az irodában. Van is a garázsba közepén található az az alak a ház.
Szintjén a főbejárat egy kétszintes nappali területe 60 négyzetméter fedett magas, székesegyház lapos tető. Térbeli ablakok kelet-nyugati tájolású, kilátással a zöld a kert elöl és hátul a ház létre egy szokatlan hangulatot, és a helyzet az északi oldalon a ház nem teszi lehetővé a szervezet, hogy túlmelegszik a nappaliban a forró nyári napon.
 Falépcső szokatlan szerkezetek nevezett. Konzolos vezet az emeletre, ahol megtalálja a bejáratnál, hogy a fürdőszoba káddal, három szoba kb. 16 négyzetméter. Ugyancsak a bejárat a tágas hálószoba egy hatalmas sarok lakosztály kb. 30 nm (azaz. Master Suite). Hálószoba ajtaját, hogy a fa fedélzet, tolóajtók négy szegmensben, szélessége 360 ​​cm, magassága 245 cm, található a felkelő napot. Garret van a bejárat a központi terem.
Vannak nagy lehetőségek alkalmazkodni az otthoni helyet az új tulajdonos.

Az egész ház el van látva külső redőnyök. Ez lehetővé teszi, többek között szabályozza a túlzott napfényt a nyári és a téli karbantartása hőérzet és csökkenti a fűtési költségeket. Dryvit külső szigetelés rendszer, polisztirol 12-15 cm vastag, használták a homlokzat Baumit anyagok.
Körbekerített telken, egy elegáns kerítésen. Otthoni fut szép, kanyargós, macskaköves út (boka Old Town). A kertet ültetett több száz különböző típusú fenyők és lombhullató fák.
 
Réteg fal építése - tégla külső K2, belsejében üreges kerámia Max osztva 8 cm polisztirol, mennyezetek írja Fert
Tetőszerkezet fenyő, nagy szilárdságú szakaszok, kerámia borítja Röben német cég Achat modell, a design a támogatást szarufa.
Tágas tölgy ablakkeretek, laminált rózsafa szín, szerelvények Siegenia-Aubi, erkélyajtó HGSD, húzta vissza a házba, ablakok tilt befelé nyíló, dupla üvegezésű ablakok hő, a podaszu 4 tetőablakok cég.
Padló - kőris fűrészáru telepítve a gerendák, lépcsők és korlátok készült hamu, külső lépcső vezet a főbejárat szélessége 150 cm vasbeton törött futómű kb. 5 négyzetméter öltözött klinker lapok.
Alacsony hőmérsékletű padlófűtés, vörösrézcsövekkel, fűtési kazán energiaigény mintegy 30 kW, kerámialap, fürdőszoba és gránit 2 cm vastag, jelenleg telepített CO gáztűzhely.
 A vízellátó rendszer vörösréz csövek bevont termál víz eloszlása ​​és csatornázás a padló alatt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB