Eladás Hotel, Cracovia, Małopolskie, Lengyelország, Paszkówka 37

Eladás - Cod. 24182

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 3000 m²
  • Szobák száma: 41
  • Emelet: 5

Paszkowka Palace található, 30 km-re található a történelmi központjában Krakkó, a kis, bájos falu Paszkówka. , Területe 4,5 hektár, két történelmi épületek veszik körül, angol stílusú park, romantikus sétányok a több mint 100 éves hárs és gyertyán. Ha többet szeretne megtudni ingatlant www.paszkowka.pl/opis

A fő attrakció az emlékmű egy csodálatos palota épült, a tizenkilencedik században Felix Księżarski a neo-gótikus, angol stílusú. Pusztítása után a második világháború és a kommunista időszak, az épületet teljesen felújították, és 1999 óta a tevékenységét egy luxus szálloda és konferencia központ.
A palota négy emelet: a földszinten, két emelet és tetőtér alkotó több mint 2000m2 területen. A földszinten van egy hall recepcióval, vendéglátó egységek teljesen felszerelt konyhával, antik étterem 90 fő, és egy angol bár a helyiség 40 fő.
Az első emeleten négy szoba és bankett - rendelkezik, melyek befogadóképessége maximum 300 fő, 3 kamrás és modern lakás tulajdonosa, melynek területe 100m2. A második emeleten található 10 szobákat kínál elegáns bútorokkal. Néhány fák természeti környezetben található szabadon borospince. A szabványainak megfelelően az Európai Unió Palace Paszkówce besorolása egy négy csillagos szálloda.
A szálloda vis-a-vis a palota egy épület épült, mint a magtár. Felújítás után ez további szálláshelyek a palota. Az épület területe 900 m2-es, 5 szintes, 27 szoba a szokásos 3gwiazdek. A földszinten van egy fitness terem, szauna és a gazdasági bázis. Kívül, míg a szabadtéri medence, fűtött medence és jacuzzi. Csak túl a medence húzódik a zöld terület 1,5 hektáros halastavat, és létrehozta a szigeten. Tó határozza meg a déli határa a komplex.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB