Eladás Majorság, Krakow, Małopolskie, Lengyelország, Majówny 6a

Eladás - Cod. 30544

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 440 m²
  • Szobák száma: 14
  • Emelet: 2

Eladó ingatlan áll két ház található, egy takaros, bekerített területen, a terület 1181 m2, a zöld és csendes részén Krakkó Olszanica. Oldal sikerült gyönyörű fák, cserjék és virágok. A telephely megközelítése mentén aszfaltozott, jó közlekedési kapcsolatokkal a város többi részéhez - a parttól 130 m van egy buszmegálló vonalak 152252352902. In Olszanica is van gyorsvonat Balice- Krakkó fő (Galeria Krakowska) - Wieliczka (sóbánya), amely lehetővé teszi a hozzáférést a főpályaudvar 15 perc alatt! Nagyon jó hozzáférést biztosít a központ egy autó - mintegy 10-15min., És könnyű út az autópálya.

Az ingatlan két különálló épület: egy családi ház, amelynek területe. használja körülbelül 260 m2-es (50 m2 tetőtér), amelynek célja, és kész a festés Akadémia végzős és egy kisebb, családi ház, melynek területe. 180 m2-es (bővíthető), ahol az alsó két nagy garázs, amelyek összterülete. 90 m2-es (4 autó), és a felső része a lakossági / szolgáltatást.

A főépület 1987-ben bővült a késő 90-es években. 2005-ben megkapta bővítése. A külső falak épített kerámia tégla, szigetelt 10 cm hungarocell, tető borítja aszfalt. Csempe, ahol cserélni homlokzat 2012-ben Floor kerámia borítja, egy hálószoba van fa padló. Ház nagyon tágas, funkcionális elrendezés szobák:

A földszinten található: nappali kandallóval, étkező, nagy előszoba, egy kis öltöző, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, mosókonyha. hh., kazánház. Az étkező nyílik egy terasz és kert.

Az első emeleten van egy nagy műhely, mosókonyha, wc, 2 hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba a terület. 25 m2. A stúdió ajtaja tetőtérben a területen. kb 50 m2, és egy kis terasz nyílik a kertre.

Az egész kész nagyon eredeti, a minden részletre kiterjedő figyelmet. Tervezett bútorok és egyedi, kézzel végzett kerámia falon a fürdőszobában, vagy a szabványos magassága a szoba csak néhány előnye ennek a háznak.

A második ház 2001-ben épült, kerámia tégla. A garázs felett egy lakás, amely példaként szolgálhat más stúdió / iroda kb. 90m2. Ez egy nappali konyhasarokkal, hálószoba, fürdőszoba és előszoba. Gáz központi fűtés. Közvetlenül az épület előtt az utcára néz ez is 6 parkolóhely. - Építési is ideális kölcsönzés.

Kinagyítható a kertben a re-buy további szomszédos telek mintegy 8 hektáron. Az ingatlan további kapcsolatot az öntözővíz (olcsóbb tarifa) készült 2014-ben központi fűtés gáz kályhák Buderus. Ezen túlmenően, a központi porszívó.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB