Eladás Négy hálószobás lakás, SOPOT, Pomorskie, Lengyelország, Małopolska 5

Eladás - Cod. 27720

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 101 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Szeretném ajánlani a exkluzív lakás mérése 101 m2, a gyönyörű és helyreállított bérház Villa Helena Sopot. Annak ellenére, hogy ez található a szórakoztató központban, ez egy csendes, zöldövezeti részén, a város, közel a festői tengerparton.

A lakás az egyetlen lakás az egész 2. emeleti nagy fa ablakok mind a négy égtáj, és ezáltal, ami egyedülálló kényelmet. Ez már teljesen felújított - a revitalizáció óta szorosan felügyeli a restaurátor a történelmi épületek. A felújítási munkákat végeztek az elismert cég BUDROS, amely többek között az volt a fővállalkozó a Hilton szálloda GDA? Sk rendelkező referenciák sokan mások tekintélyes beruházásokra. A pontos reprodukciója a legkisebb építészeti részletek és berendezések jellemző Sopot elején a 20. században már biztosított. A lépcsőház megtartja egyedi stílusát. Bent a lakásban, jó minőségű fa nyílászárók kerültek beépítésre illő tökéletesen celling díszített belga latni. Másik előnye, ez a lakás szép, nagy terasz készült a kombinált fa, gránit és bronz. Az ár magában foglalja a két gyakorlati tárolók; egy, a pincében és a külső tároló kerékpároknak és babakocsi. Lehetőség van a birtokló két parkolóhelyet a mélygarázsban (30.000 PLN + ÁFA), ami miatt ez az ajánlat teljesen egyedülálló a piacon elegáns apartmanok Sopot.

Villa Helena egy varázslatos hely az állandó foglaltsága csendes zöldövezetben, gyönyörű strand a közelben, és közvetlenül a Tricity Tájpark. Ugyancsak a címet a jól ismert üdülőhely, amely a tulajdonosok lehetőséget, hogy részt vegyenek az összes művészeti események Sopot mi teszi, hogy több, mint egyszerű kiadó lakás átmenetileg. A komplexum a medencék "Aqua Park" nyitva egész évben lehetővé teszi, hogy lazítson a medencék, szauna, és mindössze 300 m-re az ingatlan. Sőt, SKM hatósugarán belül van 80 m, amit könnyű hozzáférést biztosít a központ Gdynia, GDA? Ska, és közvetlenül a repülőtérre "Lech Wa ?? sa".

A kiváló hatását a felújítás és a magas minőségű felhasznált anyagok revitalizációja Villa Helena lehet a legjobban értékelni személyesen megtekinti a lakást.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB