Eladás Parti nyaraló, Rewal Trzęsacz, Zachodniopomorskie, Lengyelország, Trzęsacz Wczasowa

Eladás - Cod. 42193

  • Tipus: Parti nyaraló
  • Terület: 75 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 0/1

Eladásra kínálunk ikerházakat, 600 méterre a strandtól Trzęsaczban. A komplexum 15 kétszobás épületből áll. 9.885 m2-es telken.
Ha vásárol egy ingatlant - egy ikerházat -, annak egyedüli tulajdonosa lesz. A telek és a közös részek társtulajdonosa is lesz. Egy külön terület lesz az Ön kizárólagos használatára - ez egy kert és a ház melletti parkolóhely.
A közös terület részeként az út, játszótér, játszótér, uszoda, pancsoló használatának joga van. A közös helyiségben bár és recepció is található. A rúd, mint közös rész leválasztása garancia ennek az ingatlannak a felhasználási módjára. Ez azt jelenti, hogy Önnek és vendégeinek mindig lehetősége van a gasztronómiai szolgáltatást a közelben igénybe venni. A recepción lehetőség van bérelni.
Az üzemeltető közös kezelési szerződést és bérleti szerződést köt Önnel.
A megtérülési rátát évi 7%-ra becsültük.
A birtok kialakításánál különös figyelmet fordítottak a használók kényelmére. Ha ránézünk a belső útra, nem az egész birtokot látjuk, csak a zöldet, melynek szigetei természetesen lassítják a forgalmat.
Az épületek alacsony százaléka (20% alatti) kényelmet és meghittség érzést ad a felhasználóknak. Az épületek közötti belső fal dupla vastagságú, ami hangszigetelést biztosít.
Háromféle épület külső homlokzat közül választhat. A konyhában választhat egy szigetes vagy teakonyhás változatot. A kertre irányított nagy mennyiségű üvegezés térérzetet és a természettel való érintkezést ad.
Az ikerház önálló helyisége (1/2) összterülete 78,5 m2, hasznos területe 74,3 m2. A ház melletti terasz 27 m2, a tulajdonos kizárólagos használatú telek területe 238-248 m2 (a kiválasztott épülettől függően).
Modern fűtés hőszivattyús. Az épületek kandalló beépítésre alkalmasak (1. ütem megrendelőinek kandallót az ár tartalmazza!).
A Pihenőfalu birtok építése három szakaszra oszlik.
Jelenleg folyik az I. ütem - 1AB, 2AB, 3AB, 4AB, 5AB kétszobás épületek építése.
A beruházás befejezését 2023 augusztusára tervezik.
Ha nincs ideje befejezni az utolsó simításokat, a Rest Village megcsinálja helyetted. Három lehetséges projektet és kivitelezési árat mutatunk be.Bővebb információ a birtokról a weboldalon

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB