Eladás Építési telek, Klodzko, Dolnoslaskie, Lengyelország, Klodzko ul.Zajęcza

Eladás - Cod. 37450

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 130000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Telek 30000 m2 lakóépületekkel és sportolási szolgáltatásokkal, 100 000 m2 épületgel. ipari (csarnokok, raktárak és egyéb), jó megközelíthetőség 300m-re a nemzeti útig, a Carrefour bevásárlóközpontig mintegy 1000m, a különleges gazdasági övezet közelében.

Telek területe 30.000 m2, helyi területi terv 3 hektár lakóépítés 10 hektár a beruházás / kozmetika és mások. A különleges gazdasági övezet közelében. Szomszédok sok nagykereskedővel és szolgáltató céggel. A GE és Steinhoff gyárak közelében, a Kłodzko-erőd bevásárlóközpontja közelében (Carrefour).

A Kłodzko, mint a nagy turisztikai forgalmat adó tranzit város, az egész régió központi területe / Kotlina Klodzka / a szudétai medencében. A fürdők (Lądek Zdrój, Polanica Zdrój, Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój, Dlugopole Zdrój), a Zieleniec és Czarna Góra téli sportközpontjai, a Ladek Zdr.Kamienica, Now egyéb síliftek. Gieraltow, Spalona, ​​Wielka Sowa és számos sífelvonó a cseh oldalon. A Stolowe-hegység, a Sowie-hegység és a Śnieżnik Massif több millió beteg és turistát vonz a medencébe. Nemzetközi útvonalak Varsó - Prága és Brno - Bécs Róma szorozzák meg a turisták intenzitását

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB