Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Sobótka, Dolnoslaskie, Lengyelország, Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3, 55-050, Sobótka

Eladás - Cod. 42987

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 1245 m²
  • Szobák száma: 16
  • Emelet: 3

JÓL ISMERT ÉS SZERETETT "ZIELONE WZGÓRZE" INGATLAN
A ŚLĘŻA-HÖGYSÉGBEN ALSÓ-SZILÉZIÁBAN (LENGYELORSZÁG)
ÉTTEREM SÖRÖZŐ KÉZMŰVENDHÁZ

EGY EGYEDI HELY
A "Zielone Wzgórze" egy turisztikai létesítmény a legendás Ślęża hegységben (1017-ben a latin Silensi, Sobótka 1945-1948 között, németül Zobtenberg) Sulistrowiczki-ban, a Parkowa 3. utcában, Sobótka községben, Lower Silensia településen. Lengyelország. A Ślęża Massif nemcsak Wrocław és Świdnica lakosainak, hanem Lengyelországból, Csehországból, Németországból és más európai helyekről érkező turisták számára is a pihenés, a kikapcsolódás és a kikapcsolódás helye.
LÁTNIVALÓK
Hegyi túraútvonalak és kerékpárutak, hegyek, erdők, patakok, források, kőbányák és sziklafeltárások, kilátók, víztározó, a szláv kultúra emlékei (ikonikus szobrok és kőpartok) és még sok más itt:
www.zielonewzgorze-sulistrowiczki.com
www.sleza.sobotka.pl/gora-sleza
A Zielone Wzgórze létesítmény 10 éve folyamatosan működik. Ezalatt kialakult a maga felismerhető know-how-ja, amelyet a helyi, helyi termékeken alapuló kreatív konyhának, egy kézműves sörfőzdének, valamint a zöldellő és éneklő madarak által körülvett szálláshelyeknek köszönhet. Az étterem két helyi terméktanúsítvánnyal rendelkezik a Ślężanie HACS-tól.
AZ INGATLAN MŰSZAKI JELLEMZŐI (Építési év: 2012/2017)
Telek területe - 1245,90 m2
Az épületek összterülete - 516 m2
Az 1-es épület alapterülete - 137 m2
A 2-es épület alapterülete - 222 m2
A 3. épület alapterülete – 157 m2
A környéken parkolót, kilátót, pizzasütőt, kandallót, a patak mellett zöldellő nyári kertet találhatunk a vendégeknek, étkezési lehetőségekkel kb. 120 vendég, füstölő, pergola.
Tavasszal és nyáron összesen (kert + 3 étterem) 260 étkezési férőhely áll rendelkezésre (140 az épületen belül). A létesítményben elektromos HMV fűtés és központi fűtés (9,4 kWp fotovoltaikus beépítés), kandalló, vezetékes víz, kommunális csatorna, WiFi internet csatlakozás, aszfaltút elérhető.
1. számú ÉPÜLET
Az épület lejtős, kétszintes: a földszinten található: kézműves sörfőzde, háztartási helyiség és WC-k. A földszint feletti házak: bejárati előszoba, a
számú épületben a következő vendéglőbe vezető vezeték. 2, ipari konyha tartalék létesítményekkel, személyzeti pihenőhelyiséggel és mosóhelyiséggel.
2. számú ÉPÜLET
Ez egy 2 szintes épület. A földszinten és az emeleten kandallós éttermi helyiségek találhatók, egyenként mintegy 60 fő befogadására. A szobák az 1. és a 3. épülethez kapcsolódnak.
3. számú ÉPÜLET
Ez egy 3 szintes épület, mely vendégházként szolgál 9 fürdőszobás szobával. A vendégházban maximum 25 fő tartózkodhat. 2. és 3. szám alatti nyilvános illemhely, valamint technikai felszereltség (kazánház és szociális helyiség).
MÁS, DE EGYEDI
Az ingatlan Lengyelország egyik legszebb helyén található - a Ślęża-hegység déli lejtőjén. Még mindig igazi természeti hely, lenyűgöző magasságkülönbségekkel és szelíd rétekkel. Az étterem, a sörfőzde és a vendégház teljesen felszerelt, és rendelkezik minden szükséges engedéllyel, jóváhagyással és koncesszióval a vállalkozás működtetéséhez. Ezenkívül a hely képzett és professzionális alkalmazottak csapatával rendelkezik.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB