Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Lwowek Slaski, Dolnoslaskie, Lengyelország, +48757136588

Eladás - Cod. 42256

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 3000 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3
  • Épület állapota: Sufficient

Kínálunk vendégházunkat étteremmel és bárral, valamint a mellette lévő telken található kempinget. Az eladás oka, hogy már nagykorú vagyok és lazítani szeretnék. 25 éve vagyunk itt, és nem akarok elmenni, de egy kicsit kevesebbet. Csak a bádogosok tenyésztésével és a körülötte zajló tevékenységekkel fogok foglalkozni

A Jaskółka Panzió egy régi felújított tanya, körülötte földdel, és a délnyugat-lengyelországi Marczówban található, mintegy 25 km-re Jelenia Górától. Marczów falu nagyon kicsi, és egy nagyon szép természetvédelmi területen található. A vendégház 3 szintes. Az alsó szinten található egy étterem (kiterjedten felszerelt konyhával), bár, vendég konyha és étkező, nappali/társalgó kandallóval, valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A középső szinten 5 hálószoba található, ebből 2 fürdőszobás. Ezen az emeleten egy közös fürdőszoba is található. A legfelső emeleten 2 lakás található. Az egyikben fürdőszoba, nappali és hálószoba található. A második, nagyobb lakásban (tulajdonosi/vezetői használatra szánt) konyha, nappali kandallóval, fürdőszoba, hálószoba (tetőtérben) és erkély található. Ez az erkély egy almafákkal bekerített kertbe vezet le.
A főkonyha bőséges leltárral felszerelt, így minden étel elkészíthető. Professzionális konyha fagyasztóval, hűtéssel, sütéssel, stb. A telek saját vízellátással és 2 tartályos tartályral rendelkezik. Kint van egy nagy gáztartály is, ami a központi fűtést biztosítja. 2 db vendégszámtól függően kapcsolható kazán is található, melyek fűtését központi fűtési kazán biztosítja. A kemping körülbelül 1 HA méretű, és különféle villany- és vízpontokkal van felszerelve. Van egy szaniter épület hölgyekkel és urakkal, mindegyikben 2 zuhanyzó és WC található. A kempingnek saját bejárata van, kapuval. A kempingben 2 mobilház található, ebből 1 szintén eladó, a másikat a nyári hónapokban szeretnénk munkásoknak használni.
Az ár nagyon függ attól, hogy ki mit akar, és mit akar folytatni. A vendégház étteremmel és kempinggel, amelyet szeretnénk értékesíteni, beleértve néhány tevékenységet olyan anyagokkal, mint kajak, íjászat és disc golf felszerelés.
Az Othoz tartozik még egy istálló 3 istállóval, szénapadlás *vagy egyéb tároló) és egyéb helyiségek ebben az épületben.
www.jaskolka.com és www.tinker.pl Jelenleg még 4 ukrajnai menekült tartózkodik a panzióban, akik határozatlan ideig tartózkodnak itt. Erre szerződésünk van a kormánnyal, amely ezt fizeti. Az ottani háborútól függően visszamennek Ukrajnába.
Ha több fotót szeretne, elküldjük, de a legjobb, ha gyere és nézd meg az egészet. Szóval foglalj időpontot és gyere el. Lengyelország nagyon szép ország és nagyon turisztikai is itt. Az ár, amit hoztunk, 200 000 euró
Terveink szerint a közelben, a házunkban folytatjuk a lovak és a föld gondozását. A panzió vendégei élvezhetik az állatok (lovak, tehenek, alpakák) tanulását és kapcsolattartását.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB