Eladás Két hálószobás lakás, Ladek Zdroj, Dolnoslaskie, Lengyelország, Powstańców Wlkp

Eladás - Cod. 42841

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 37 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Csendes lakás a hegyekben / lengyel-cseh határvidéken

Kis lakást keres egy csendes hegyi környezetben a lengyel-cseh határon? Olcsó szállást keres a nyugdíja mellett?

37 m²-es központi lakás beépített erkélyfülkével, egy négyemeletes háztömb harmadik emeletén a st. Powstancow Wielkopolskich Ladek-Zdroj városában. 7 évvel egy általános felújítás után, ahol nyílászárók cseréje, vízvezetékek felszálló ágakból, villanyok javítása megtörtént. 2018-ban az erkélyre három nyitható ablak került beépítésre, ezzel javítva a lakás hőtani tulajdonságait és 33m²-ről 36m²-re növelve a hasznos alapterületét (piros és zöld színek a terven).

Az épület homlokzata hőkorszerűsítés után. A lakás meleget tart még kemény hegyi télen is.
Alkalmanként 1 személy használta. Könnyű felfrissülésre. Az apartman a következőkből áll:
- konyha
- fürdőszoba WC-vel
- előszoba (előszoba)
- hálószoba
- nappali erkéllyel
Ablakok déli fekvésűek.
A lakáshoz tartozik egy 4 m²-es pince.
A lakás a képeken látható bútorokkal és háztartási gépekkel (gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, rádió, mosógép és TV) eladó. Kábel TV és internet csatlakozási lehetőség.

Az ingatlant egy kis lakóközösség kezeli.
A panellakások 1981-ben épültek, 2005-ben hőkorszerűsítésen esett át. A lépcsőház 2016-ban felújításra került.

Teljes tulajdonjog és telekkönyv.
A jelenlegi bérleti díj 75 £, 1 fő használja a lakást.
A központi fűtés, a víz és annak fűtése, a szennyvízelvezetés és a kommunális hulladék átalánydíjának csökkentése esetén a bérleti díj 55 font. A hőelosztók, a vízszelepeken lévő mérők és a gázóra vezeték nélküliek - a kollektor leolvassa az eredményeket anélkül, hogy belépne a lakásba.

Parkolóhelyek a háztömb előtt vannak (északi oldalon). A lakóközösség bekerített belső parkolóval rendelkezik, bejárati kapuval, így nem kell tartania a helyhiánytól az autónak. Van óvoda és gimnázium, a közelben posta, bankautomata, gyógyszertár, számos üzlet - napi logisztika szempontjából remek kényelmet jelent.

Ladek-Zdroj egy álmos fürdőváros számos medencével, termál- és kézi rehabilitációs szolgáltatásokkal, stb. Itt valóban javíthat egészségi állapotán, pihenhet és feltöltődhet. A téli kirándulásokhoz egy sípálya, síkölcsönző és egy halétterem áll rendelkezésre. A környező hegyi erdőkben kijelölt és karbantartott sífutópályák. A Czarna Gora síközpont 13 km-re található autóval Ladek-Zdroj városától. A tavaszi és nyári szezonban Ladek számos kulturális fesztivált, szabadtéri kiállítást és koncertet kínál. A Stawy Biskupie étterem friss hallal kedveskedik a St. Hedwig-forrás erdei völgyében található botanikus kert - "Arborétum" felé vezető úton. Ideális hely a forró nyári napokra, ahol szokatlan, hűvös, párás mikroklíma van. Több száz kilométeres turistaútvonal húzódik a lengyel-cseh határon, megfájdul a lába.
A Snieznik-hegyre (1425 m tengerszint feletti magasságban) gyalog is eljuthatunk (20-25 km-re Ladektől), útközben pedig a Stara Morawa-i nyitott uszodában lazíthatunk, vagy ellátogathatunk a kletnói Medve-barlangba. A környéken számos hegymászó és kötélkő található. Az apartman ezért ideális kiindulópont számos látnivalóhoz mind a környéken, mind a Kłodzko-völgyben, valamint Csehország felé.

Ha befektetési célú ingatlant keres, hogy megvédje megtakarításait az inflációtól, akkor jó helyen jár.
Ha rövid távú bérbeadás céljából ingatlanba fektet be, akkor a lakás megéri a kölcsönt. Ha azonban szeretnél egy saját sarkot a hegyekben, csak magadnak, akkor...

Forduljon hozzám bizalommal.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB