Eladás Építési telek, Wrocław, Dolnoslaskie, Lengyelország, Powstańców Śląskich 12/26

Eladás - Cod. 39274

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 376000 m²
  • Szobák száma: 2000
  • Emelet: 3

Eladó 376 000 m2 összterületű földterület Lengyelországban található, és a föld ára 7 € / m2. Nettó ár

Az eladó, 376 000 M2 összterületű terület Lengyelországban található, és lakóházak, házak, irodák, bevásárlóközpontok, éttermek, iskolák, oktatási intézmények, sportkomplexumok, valamint szabadidős létesítmények építésére szolgál. és szolgáltatások; ifjúsági rekreációs táborok; sport- és szórakoztató rendezvények (esküvők, bankettek); gazdaságok számára; lovas klubok; Szállodák és egyéb épületek.
Két tóval összterület 110 000 m2-en. A telket 1500 hektár erdő veszi körül. A föld mindössze 30 kilométerre fekszik a nagyvárostól (700 000 lakos) és a régi lengyel várostól, Wroclawtól. Ezen felül, nem messze ettől a telktől (9 km) Trzebnica városa (30 000 lakos), és ami még fontosabb, hogy a telek autóval 10 perc alatt elérhető két fő autópályától, amely összeköti a nagyvárosokat Lengyelországból egymáshoz: A 5 (Poznan - Wroclaw - Gdansk városokat összekötő) és A 8 (Wroclaw - Varsó összeköttetést).
A föld ára 7 € / m2. Nettó ár
Van tábláim pénzügyi számításokkal, építési terv, frissített árlisták, jövedelmezőségi táblázatok stb.
2006 óta dolgozunk a Wroclaw-nál. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik elkötelezettek a beruházások fejlesztése mellett, tárgyalnak az önkormányzattal, kísérik az összes tranzakciót, valamint foglalkoznak a tranzakció jogszerű végrehajtásával és az összes A szükséges licencek. Csapatunk a legfontosabb dolog, kiterjedt tapasztalataink, ismereteink és kapcsolataink felhasználásával igyekszünk a legjobb projekteket megvalósítani. A projektet most és a jövőben is tudjuk irányítani, mert ez a mi feladatunk. Más típusú befektetéseket vagy vállalkozásokat is irányíthatunk és irányíthatunk Lengyelországban.
Ha nem közvetlen vásárló, de van potenciális vásárlója, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk tárgyalás céljából. Várom válaszát és további együttműködését.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB